Om Kreatima

Välkommen till Kreatima, din konstnärs och färghandel mitt i Stockholms city. Vi är Sveriges mest välsorterade butik för konstnärskap och måleri. Varmt välkommen in till oss på Kungsgatan 58 i Stockholm, eller prova även vår nya webbutik med över 14.000 artiklar. Här kan du handla mot faktura eller med kort.

Våra öppettider är helgfria vardagar 10 - 19, lördagar 10 -17, söndagar 12-16. OBS! Vi har ändrade öppettider under december och sommaren. Se dessa under nyheter på vår förstasida, under nyhetsflödet till höger på sidan. Avvikelser kan förekomma på sommar och helger. Dessa avvikelser publiceras på vår första sida.

 

Konstnärsavdelningen är idag en institution med konstnärsmaterial och hobbymaterial. Alla typer av konstnärsmaterial, penslar, målarduk, kilramsdelar i fyra olika utförande, papper (förmodligen marknadens bredaste, även scrapbooking), block, pennor, ramar, stafflier. Vi har även textilfärg för såväl tryck som för målning. Leror, allt från skollera till olika plastleror. Vi har en unik bokavdelning med allt du behöver veta om konstnärliga tekniker, artistmaterial, dekorationsmålning etc.
Vår färgavdelning har även den funnits på plats och sålt Beckers sedan 1940. Vi vågar faktiskt säga att vi vet det mesta om färger och målning. Vi blandar den kulör du vill. Här finns allt du behöver om du så ska dekorationsmåla en stol, måla om dina väggar, förgylla en spegel eller polera en byrå. Blanda din egen tempera, vi har pigmentet. Vår tapetavdelning är komplett med de senaste kollektionerna. Kontaktplast finns i klara färger eller träimitationer. Insynskyddande plast för fönster. Hos oss finner du ett komplett sortiment med gjutmaterial.

Pröva oss och låt oss visa vad vi kan!

Klicka på bilden nedan och få en interaktiv vandring genom vår butik.

Tips! Du kan vandra omkring i butiken genom att klicka med musknappen på pilarna i golvet på bilden eller ta tag i bilden med musknapparna och dra dig till höger eller vänster.

kREATIMA insida

Dagens samhälle och omvärld kräver ett kvalitativt och miljömässigt ansvar av oss alla. Kreatima tar sitt ansvar fullt ut genom att sedan 1997 vara Certifierad Färgfackhandel.

En Certifierad Färgfackhandlare har:

  • En dokumenterad affärsidé
  • En dokumenterad kvalitetspolicy
  • En dokumenterad miljöpolicy
  • Dokumenterade kvalitetsmål
  • Dokumenterade miljömål
  • Utbildar personalen för att hålla en ständigt hög kompetens i företaget
  • Har kunskap att erbjuda kunden det tekniskt och miljömässigt bästa alternativet

En Certifierad Färgfackhandel klarar de krav ett ISO certifierat eller EMAS registrerat företag ställer på sina leverantörer. Läs mer om vad en Certifierad Färgfackhandel innebär på: www.fmibranschen.se

Sidan är under uppbyggnad och vi jobbar kontinuerligt med att lägga upp bilder och information om våra produkter. Vissa produkter kommer vi tyvärr ej att kunna erbjuda till försäljning i vår webbutik av transport och säkerhetsskäl. Vårt fullständiga sortiment hittar du i vår fysiska butik på Kungsgatan 58 i Stockholm.

Välkommen!